Antigua og El SalvadorAntigua var en by vi alle fant oss godt til rette i. Det var en koselig koloniby, med "Central Park" som byens kjerne. Hostellet vi bodde paa var nesten like bra som aa vare hjemme. Vi betalte rundt 30 NOK for aa bo paa rom med en annen gutt, og da var en diger frokost inkludert! Vi hadde nesten ikke lyst til aa reise siden maten var saa god og at hostellet var saa rent.
 
Som jentene vi er tilbragte vi dagene med shopping paa markedene, spiste god lunsj ute og koste oss paa kafe! Inger Helene og Irene unnet seg pedikyr, litt velvare hoerer med. Vi moe

tte Lina, fra kullet vaart, som viste oss byen by night. Hun  har jobbet som frivillig her i 3 mnd, og var derfor saa godt som lokalkjent.  
 
I omradet rundt Antigua er det minst to vulkaner, der den ene, Pacaya, er aktiv. Saa vi tenkte vi maatte prove oss paa vulkanutflukt. Paa toppen var det rennende lava.  Det var veldig varmt, men vi hadde tatt med oss marsmallows, saa vi mannet oss opp og gikk inn i varmen. Saa naa har vi grillet marsmallows paa lava!
 
Etter 5 netter i Antigua og Guatemala fant vi ut at vi onsket aa se havet igjen, saa vi bestemte oss for aa dra til Playa El Tunco i El Salvador. Stedet viste seg aa vaere for "surfers only", der surfingen ikke var beregnet paa nybegynnere og bading skjedde i bassenget. 

Vi bestemte oss for aa gjore El Salvador besoket kort, og kom oss paa en buss til Nicuragua via Honduras. Glade og fornoyde satt vi paa bussen, helt til de opplyste paa hoytalerene at det kostet 13 dollar per person i cash aa krysse grensene (det er altsaa ikke mulig aa bruke kort paa grensene i Mellom-Amerika, og de har heller ikke minibanker).  Dette hadde vi ikke tatt med i beregningen og smaastresset ble vi opplyst om at uten penger maatte vi gaa av bussen ved grensen og dra tilbake. Heldigvis fant vi noen euro som vi fikk vekslet om, og fikk litt hjelp av noen snille medpassasjerer slik at vi tilslutt kom oss til Leon i Nicuragua. 

I Leon ventet mer kultur. Vi dro paa danseforestilling satt opp av lokalt danseakademi. Amatoerballetten fikk oss til aa dra paa smilebaandet, men det var mye underholdning for pengene. 

Med lokal transport har vi naa kommet oss til Granada, som ligger rett ved en stor innsjo i Nicuragua. Her ser vi frem til mye goye aktiviteter!

Hasta pronto!

cimg1832


pa040399

img0555
Pakk-eselet Irene har shoppet for mye.

pa020361
Mari kjoepte en piñata. Hun het Petra. Her koser hun seg paa bar.

dscf4054e
Ingen kan leve for alltid...


pa030367
I Antigua med Lina.

k20d4862
El Salvador (stjernefotograf Emilie)

cimg1971
Kulturell gjeng paa ballett.

5 kommentarer

Eirinn

10.okt.2009 kl.21:41

Heftig flinke der er til å skrive jenter! sitter å ler for meg selv:) så utrolig flott det høres ut som dere har det! stilig at dere prøver ut så mange tin! det har jeg angret på fra min tur at jeg ikke eksperimenterte litt mer! tusen takk for kort irene! vi fikk det for noen dager siden, flott dikt;) kos dere masse ved innsjøen! klem

Tante Lene

15.okt.2009 kl.12:38

Gratulerer med dagen Emilie! Erlend er kjempeimponert over krokodillebilder og vulkanbilder:) Regner med at du får B-vitamindosen din i kveld ha ha ha, håper på fin feiring!

Stor klem fra oss alle, skal hilse fra bestefar og Kathrine

Siri sin mamma

17.okt.2009 kl.16:48

Prøver igjen, noe gikk galt første gang. Storkoser med med bloggen dere, både tekst og bilder. Går det dårlig i helsevesenet har dere en framtid som reisekosører. Gleder meg til fortsatt morsomme og interessante blogger,

Anne-May fra Tyskland

27.okt.2009 kl.15:39

huhu emilie!

hab heute deine postkarte bekommen!danke dafür,hab mich sehr gefreut!

hoffe dir geht es gut da drüben! ;)

stor klem

Eirinn

01.nov.2009 kl.20:41

Nå må vi snart få høre noe mer!! :)ja!I bergen regner det.mm.

Skriv en ny kommentar

Five med-chicks on tour

Five med-chicks on tour

100, Bergen

Fem elleville jenter fortel om sine opplevingar frå kontinentet der pepperen gror.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits